Apartamentai ant jūros kranto Dalmatijoje


Keliaujant atostogauti prie jūros, juk visada labai norisi gyventi kuo arčiau jos, ar ne?

Kroatija nėra ta šalis, kur labai populiaru viešbučiai ant jūros kranto su baseinais. Didžioji dauguma renkasi apgyvendinimo tipą – arpartamentus ar vilą. 

Tad atrinkau, mano akimis, keletą patrauklių apgyvendinimo variantų Dalmatijoje, kurie turėtų balkonus ar terasas su vaizdais į jūrą, kad vakarais galėtumėte mėgautis nuostabiais saulėlydžiais. 

TURINYS

SPLITO APYLINKĖS

VILLA Mira

Neseniai renovuoti (2021 metų vasarą) erdvūs apartamentai Čiovo saloje (sujungta tiltais su žemynu), Okrug Gornji gyvenvietėje.  Viloje yra dveji atskiri apartamentai, skirti apsistoti iki 5 asmenų. Didelės terasos su vaizdu į jūrą, o vienoje iš jų yra džiakuzi. Nuo jūros vila nutolusi apie 300 metrų. Teritorijoje yra lauko virtuvėlė ir židinys grilinimui. 

Apartmani Kelava

Nauji ir modernūs  apartamentai Čiovo saloje (sujungta tiltais su žemynu), Okrug Gornji gyvenvietėje.  Viloje yra dveji atskiri apartamentai: su vienu miegamuoju ir su dviem miegamaisiais. Balkonai dalinai su vaizdu į jūrą.  Nuo artimiausio paplūdimio vila nutolusi apie 300 metrų. Teritorijoje yra lauko židinys grilinimui. Iki trogiro senamiesčio 10 min automobiliu. Atsiliepimai keliautoju tik patys geriausi. 

Apartments Villa Zrinka

Rogoznicos miestelyje visiškai ant jūros kranto, tarp dviejų nedidelių įlankėlių, esanti vila gali jums pasiūlyti 5 apartamentus, skirtus nuo 2 iki 9 asmenų. 

Kambariai gana moderniai įrengti, visuose apartamentuose yra balkonai, lauko teritorijoje vaikų žaidimų aikštelė ir židinys. 

Netoliese yra keli maži paplūdimiai. 

Apartments Meri

Tvarkingi ir erdvūs apartamentai Čiovo saloje (sujungta tiltais su žemynu), Okrug Gornji gyvenvietėje. Nuo jūros namas nutolęs per kelis šimtus metrų. Apgyvendinimo teritorijoje yra lauko kepsninė, kiemelis ir baseinas, nemokamas parkingas. Nuomojami treji apartamentai, dveji iš jų su puikiais balkonais į jūros pusę.

Apartamentai skirti nuo 2 iki 5 asmenų.

OMIŠO RIVJERA

Villa Porat

Pisak miestelyje, netoli Omišo, Villa Porat apartamentų lokacija sužavi kiekvieną: nuostabūs vaizdai iš balkonų, o išėjus iš apartamentų iškart paplūdimys. Aplink yra kavinių ir barų. 

Apartamentai skirti apsistoti nuo 2 iki 5 asmenų.

Seaside Apartment Kamelia

Mimice gyvenvietėje jaukūs dviejų miegamųjų apartamentai  skirti apsistoti  iki 5 asmenų. Iki paplūdimio vos kelios minutės. Nuostabus vaizdas į jūra iš kiemelio, kuriame yra ir lauko židinys grilinimui. 

MAKARSKOS RIVJERA

Apartments with a parking space Brela

Gana paprasti apartamentai su dviem miegamaisiais Brela miestelyje. Matomai neseniai renovacija atlikta, nes Booking platformoje tik šiemet įkeltas skelbimas. Tad atsiliepimų dar nėra. Vaizdas iš balkono į jūrą. Iki paplūdimio reikėtų leistis laiptukais. 

Apartamentai skirti nuo 2 iki 5 asmenų.

Apartments Bašković

Tvarkingi apartamentai Promajna miestelyje, vos už 9 km nuo Makarskos. Nuo jūros namas nutolęs apie 100 metrų. Apgyvendinimo teritorijoje yra lauko kepsninė, kiemelis ir  nemokamas parkingas. Nuomojami 6 apartamentai, keletas iš jų su puikiais balkonais su vaizdu į jūrą.

Apartamentai skirti nuo 2 iki 5 asmenų.

Apartments Amare

Naujos statybos daugiabutis su moderniai įrengtais apartamentais Promajna miestelyje. Jūra iškart perėjus gatvelę.  Nuomojami 5 skirtingo dydžio apartamentai, keletas iš jų su vaizdu į jūrą. Puikūs keliautojų atsiliepimai.

Apartamentai skirti nuo 2 iki 5 asmenų.

Previous slide
Next slide

Apartmani "Mirno More"

Lietuvaitė Greta su savo sužadėtiniu turi dvejus nedidelius apartamentus Breloje (po 32 kv), autentiškame akmeniniame name. Apartamentai jaukiai ir skoningai įrengti, su terasėlėmis ir vaizdu į jūrą. 

Apartamentai skirti nuo 2 iki 4 asmenų. Palieku instagramo nuorodą, kur galite susisiekti su Greta ir pamatyti daugiau apartamentų nuotraukų. 

DUBROVNIKO APYLINKĖS

Mihaela

Mlini miestelyje, Dubrovniko apylinkėse Mihaela apartamentai siūlo keletą apgyvendinimo variantų: dvejus vieno miegamojo apartamentus (iki 4 asmenų) ir penthous'ą (iki į 5 asmenų).

Apartamentai įsikūrę virš pagrindinio greitkelio ir maždaug 1 km atstumu iki jūros. Pareiti atgal į apartamentus kelias gana status. O tai reiškia, jog apartamentų balkonai suteikia nuostabų vaizdą į Adrijos jūrą. 

Villa Gloria

Cavtat miestelyje (22 km nuo Dubrovniko) vila Gloria siūlo apgyvendinimą gana moderniai įrengtuose apartamentuose, kuriuose telpa iki 4 asmenų. Teritorijoje yra nedidelis baseinas. Kadangi vila įsikūrusi ant kalvos, bet gana arti paplūdimio, vaizdas iš balkonų tiesiog kerintis. 

 

Guest House Fontana

Tarp dviejų gyvenviečių: Mlini ir Soline, gana paprasti dvejų miegamųjų apartamentai, kuriuose gali apsistoti iki 4 asmenų. Apartamentų vieta gana nuošali, apsupta gamtos, bet nusiliedus iki jūros, bus nedidelis paplūdimys. Nuomos kaina ganėtinai patraukli. O labiausiai žavi, žinoma, iš namo lokacijos atsiveriantis vaizdas į jūrą. Taip pat atsiliepimai tiek apie vietą, tiek apie šeimininkus, labai geri. 

Patarimas

Jei svajojate pagyventi tokiuose apartamentuose ant jūros kranto bei kas vakarą  mėgautis nepakartojamu jūros vaizdu, bet nenorite didžiosios dalies atostogų biudžeto skirti tik apgyvendinimui…tuomet siūlau atostogauti gegužės mėnesį arba spalį

Vasarą šių apartamentų kainos gana aukštos, o ir dauguma jų jau būna rezervuoti net jau iš praeitų metų ar jau naujų metų pradžioje. 

Pavyzdžiui, ne kartą esu girdėjusi iš apartamentų nuomininkų, jog išvykdami vokiečiai, austrai, slovėnai iš apartamentų, jie jau rezervuojasi datas sekantiems metams. 

Prenumeruok naujienlaiškį